Wonen in Castalia

Woontoren Castalia (veld 6) is prachtig gelegen aan het Valleikanaal. Met maar liefst 20 woonlagen een markant gebouw waarbij je, vooral op de hoger gelegen woonlagen, prachtig uit kijkt over binnenstad of richting het buitengebied.

Onder de toren komt een parkeergarage waarin elk van de 101 koopappartementen een eigen parkeerplaats heeft. Er wordt volledig gasloos gebouwd.

Door de grote diversiteit aan woningtypes is er in Castalia voor ieder huishouden wel een geschikt appartement te vinden. 

Meld je nu alvast aan als geïnteresseerde!

Tweekamer appartementen met balkon of terras

De 18 tweekamerappartementen van Type A1 zijn ongeveer 50 tot 54 m2 groot en hebben op de begane grond tot en met de 3e verdieping een terras of balkon op het zuidwesten. Ze kijken daarmee richting water en binnenstad. De appartementen op de 4e tot en met de 13e verdieping hebben hun balkon op het noordoosten. Voor een ontbijtje of lunch buiten in de zon!

Driekamer hoekappartementen met balkon

Met een woonoppervlakte van ongeveer 85 tot 89 m2 hebben deze appartementen van Type A2 een comfortabele ruimte en bovendien een uitzicht naar twee kanten. De 25 appartementen van dit type liggen op de 1e tot en met de 13e verdieping. Bij de meeste appartementen kun je op het balkon vooral genieten van de ochtendzon door de ligging op het noordoosten.

Lofts met balkon

Uniek in Amersfoort! In Castalia bieden we ook 6 lofts (Type A3) van ruim 112 m2 aan: appartementen die, naast een entree, badkamer en berging, bestaan uit één grote ruimte van maar liefst 88 m2 die naar eigen inzicht ingedeeld kan worden voor wonen/koken/slapen/werken. Wat jij wenst of nodig hebt. Ze liggen op de 1e tot en met de 3e verdieping en hebben een balkon op het noordoosten (ochtendzon).

Extra ruime driekamer hoekappartementen met balkon of loggia

De ruimere hoekappartementen van Type A4, A5, A6 en A7, 52 stuks, zijn ongeveer 91 tot 110 m2 groot en liggen op de begane grond tot en met de 19e verdieping. Wat een prachtig uitzicht heb je als je op een van de hogere verdiepingen woont! Met balkon of loggia op de richting die jij het fijnst vindt: noordoost of zuidwest. Door het ruime woonoppervlak zijn er vele indelingsvarianten mogelijk. Zoals bijvoorbeeld een 3e slaapkamer bij enkele woningtypes, een 2e badkamer, walk-in-closet of een woonkeuken.