Wonen in Castalia

Woontoren Castalia (veld 6) is prachtig gelegen aan het Valleikanaal. Met maar liefst 20 woonlagen een markant gebouw waarbij je, vooral op de hoger gelegen woonlagen, prachtig uitkijkt over binnenstad of richting het buitengebied.

Onder de toren komt een parkeergarage waarin voor elk van de 101 appartementen een parkeerplaats is. Er wordt volledig gasloos gebouwd.

De koopappartementen zijn gelegen op de 10e tot en met 19e verdieping.De appartementen op de begane grodn tot en met de 9e verdieping worden te zijner tijd verhuurd in de vrije sector.

De verkoop is gestart! Bekijk hier alle koopappartementen.

Inschrijven voor een appartement kan tot maandag 10 december a.s. 12.00 uur. Vanaf 17 december worden de appartementen toegewezen.

Handige downloads:

Castalia in het kort:

Tweekamer appartementen met balkon
De tweekamerappartementen van Type A op de 10e tot en met de 13e verdieping zijn ongeveer 50 m2 groot en hebben hun balkon op het noordoosten. Voor een ontbijtje of lunch buiten in de zon! Verkoopprijs vanaf € 199.500 v.o.n. exclusief parkeerplaats.

Driekamer hoekappartementen met balkon
Met een woonoppervlakte van ongeveer 84 m2 hebben de appartementen van Type B een comfortabele ruimte en bovendien een uitzicht naar twee kanten. De appartementen van dit type liggen op de 10e tot en met de 13e verdieping. Je kunt op het balkon genieten van de ochtendzon door de ligging op het noordoosten. Verkoopprijs vanaf € 290.000 v.o.n. exclusief parkeerplaats.

Extra ruime driekamer hoekappartementen met balkon of loggia
De ruimere hoekappartementen van Type E3&4, F en G zijn ongeveer 93 tot 102 m2 groot en liggen op de 10e tot en met de 19e verdieping. Wat een prachtig uitzicht heb je als je op een van de hogere verdiepingen woont! Met balkon of loggia op de richting die jij het fijnst vindt: noordoost of zuidwest. Type F en G hebben de mogelijkheid voor een derde slaapkamer (met of zonder extra badkamer). Verkoopprijs vanaf € 345.000 v.o.n. exclusief parkeerplaats.