Wonen

Wonen in het Hogekwartier is wonen met alles erop en eraan. Thuiskomen dus! En met thuis bedoelen we dat de woningen voldoen aan een gevoel van veiligheid, geborgenheid, vertrouwdheid en gemak.

Het aanbod in Hogekwartier is gevarieerd en er is dus volop keuze. Alle informatie over de nieuwe woningbouwprojecten vind je op deze pagina. De sociale huurwoningen worden aangeboden via www.woningnet.nl

Nieuw in verkoop: 70 appartementen in De Rondine

De Rondine
Aantal appartementen: 70
21 verschillende woningtypes
Woonoppervlakte van 72 tot 211 m²
Verkoopprijs vanaf € 220.000 vrij op naam

Binnenkort staat het aanbod ook op deze site. Voor nu kun je meer informatie over de appartementen vinden op www.derondine.nl

Laatste appartementen in De Dirigent te koop!

De Dirigent
De drie- en vierkamerappartementen in De Dirigent liggen in een markante hoge toren. Het gebouw maakt deel uit van een groter geheel, als het ware een vierkant van huizen rondom een binnengebied. In een trapsgewijze vorm zitten er aan de toren nog twee andere appartementengebouwen en eengezinswoningen.
De appartementen hebben twee of drie slaapkamers en beschikken allemaal over een ruim balkon. Daarnaast hebben alle appartementen een eigen parkeerplaats in de garage en een individuele berging.
 
Aantal appartementen: 40
5 verschillende woontypes
Woonoppervlakte van 67 m² tot 108 m²
Verkoopprijs vanaf € 179.500 vrij op naam inclusief parkeerplaats in de garage 

Bekijk het aanbod!