Voortgang bouw Dirigent en Orkest

Geplaatst op 05-09-2017 om 00:00

Veld 2 exterieur totaal

De bouwers van Van Wijnen zijn gestart met de werkzaamheden van de Dirigent en Het Orkest.

- In week 34 is gestart met het ontgraven van de bouwput, er rijden regelmatig kiepwagens de bouw op en af. Deze werkzaamheden duren ongeveer 3 weken.

- In week 35 bouwen zij in ca. vijf werkdagen het ketenpark op; hier zullen dan regelmatig grote transporten de bouwplaats op moeten.

- In week 35 wordt ook gestart met de inrichting van de bouwplaats. Bouwhekken worden geplaatst en bouwwegen worden aangelegd. Ook tijdens deze werkzaamheden rijden regelmatig transporten de bouwplaats op en af. Hier zijn ze ongeveer 2 weken mee bezig.

- Na het ontgraven van de bouwput start het heiwerk; dit start rond week 39 (in de nieuwsbrief stond 37/38 maar het is een weekje later) en duurt ongeveer 4 à 5 weken.

Heien Hogekwartier

 

Start deelmobiliteit Hogekwartier

12-02-2020

Gisteren, dinsdag 11 februari 2020, gaven wethouders Menno Tigelaar (wonen) en Hans Buijtelaar (mobiliteit), directeur van de Alliantie Amersfoort Joan van der Burgt en toekomstig bewoner Han van Es, samen het startsein voor het gebruik van de eerste deelauto’s in Hogekwartier.
Lees meer

Start deelmobiliteit Hogekwartier

05-02-2020

Op 11 februari om 15.00 uur is het zover. Dan start officieel de deelmobiliteit van Axxel in Hogekwartier. Hierbij nodigen we u van harte uit op Steenuil 15 om deze opening bij te wonen met een hapje en een drankje.
Lees meer