Voortgang bouw Dirigent en Orkest

Geplaatst op 05-09-2017 om 00:00

Veld 2 exterieur totaal

De bouwers van Van Wijnen zijn gestart met de werkzaamheden van de Dirigent en Het Orkest.

- In week 34 is gestart met het ontgraven van de bouwput, er rijden regelmatig kiepwagens de bouw op en af. Deze werkzaamheden duren ongeveer 3 weken.

- In week 35 bouwen zij in ca. vijf werkdagen het ketenpark op; hier zullen dan regelmatig grote transporten de bouwplaats op moeten.

- In week 35 wordt ook gestart met de inrichting van de bouwplaats. Bouwhekken worden geplaatst en bouwwegen worden aangelegd. Ook tijdens deze werkzaamheden rijden regelmatig transporten de bouwplaats op en af. Hier zijn ze ongeveer 2 weken mee bezig.

- Na het ontgraven van de bouwput start het heiwerk; dit start rond week 39 (in de nieuwsbrief stond 37/38 maar het is een weekje later) en duurt ongeveer 4 à 5 weken.

Heien Hogekwartier

 

De bouwlamp gericht op...

04-09-2018

Projectleider Chris Oranje en hoofduitvoerder Peter Hasselaar van bouwer Van Wijnen stonden in de schijnwerpers in hun personeelsblad.
Lees meer

Je kunt je nu inschrijven voor Verdi

03-08-2018

Belangstellenden voor een koopkoopwoning in de middenvelden in Hogekwartier kunnen zich nu ook inschrijven via deze speciale site: https://hogekwartier-amersfoort.nieuwbouwpro.nl/
Lees meer