Uitnodiging informatiebijeenkomst Operaplein

Wij nodigen u van harte uit voor een informatiebijeenkomst Operaplein op donderdag 4 oktober. U bent welkom om binnen te lopen tussen 17.00 en 20.00 uur in het Alliantie-kantoor op het Operaplein.

De medewerkers van de Alliantie en de gemeente staan u graag te woord met informatie over de huidige stand van zaken van de herontwikkeling van het Operaplein. We presenteren de uitgangspunten voor deze ontwikkeling, maar vooral willen wij uw wensen horen voor de planvorming van deze locatie en op welke manier u betrokken wilt worden in dit proces.

Informatiebijeenkomst

 

 

 

Start deelmobiliteit Hogekwartier

12-02-2020

Gisteren, dinsdag 11 februari 2020, gaven wethouders Menno Tigelaar (wonen) en Hans Buijtelaar (mobiliteit), directeur van de Alliantie Amersfoort Joan van der Burgt en toekomstig bewoner Han van Es, samen het startsein voor het gebruik van de eerste deelauto’s in Hogekwartier.
Lees meer

Start deelmobiliteit Hogekwartier

05-02-2020

Op 11 februari om 15.00 uur is het zover. Dan start officieel de deelmobiliteit van Axxel in Hogekwartier. Hierbij nodigen we u van harte uit op Steenuil 15 om deze opening bij te wonen met een hapje en een drankje.
Lees meer