Huis van Bartels sluit haar deuren

Het Huis van Bartels, de voormalige kwekerswoning aan de Hogeweg, sluit haar deuren op uiterlijk 1 december 2017. Het Huis van Bartels maakt dan plaats voor de nieuwbouw die hier gepland is. De gemeenteraad heeft de plannen voor de toekomstige woningbouw in Hogekwartier goedgekeurd zodat nu voortgang kan worden gemaakt met de bouwwerkzaamheden.

De gebruikers zijn met de Alliantie en de gemeente Amersfoort op zoek naar een alternatieve locatie om zo de activiteiten (koken, werken in de moestuin, samen koffie drinken) voort te kunnen zetten. 

Start deelmobiliteit Hogekwartier

12-02-2020

Gisteren, dinsdag 11 februari 2020, gaven wethouders Menno Tigelaar (wonen) en Hans Buijtelaar (mobiliteit), directeur van de Alliantie Amersfoort Joan van der Burgt en toekomstig bewoner Han van Es, samen het startsein voor het gebruik van de eerste deelauto’s in Hogekwartier.
Lees meer

Start deelmobiliteit Hogekwartier

05-02-2020

Op 11 februari om 15.00 uur is het zover. Dan start officieel de deelmobiliteit van Axxel in Hogekwartier. Hierbij nodigen we u van harte uit op Steenuil 15 om deze opening bij te wonen met een hapje en een drankje.
Lees meer