Een kijkje van bovenaf op de bouwlocatie De Dirigent

Geplaatst op 30-01-2018 om 00:00

Pim Dijkman vloog de afgelopen dagen met zijn drone over de bouwlocatie bij de Hogeweg. De beelden van Veld 2 vormen samen met de beelden van Robin van den Breul een mooi inkijkje in de werkzaamheden.

 

https://www.ad.nl/amersfoort/dronebeelden-geven-inkijkje-werkzaamheden-hogeweg~a18e90e6/


Op de plek van Veld 2 komen de drie- en vierkamerappartementen in De Dirigent. Het gebouw maakt deel uit van een groter geheel, als het ware een vierkant van huizen rondom een binnengebied. In een trapsgewijze vorm zitten er aan de toren nog twee andere appartementengebouwen en eengezinswoningen.
De appartementen hebben twee of drie slaapkamers en beschikken allemaal over een ruim balkon. Daarnaast hebben alle appartementen een eigen parkeerplaats in de garage en een berging. Er zijn nog een paar appartementen te koop: http://www.hogekwartier.nl/wonen/appartement.


Drone

 


 Start deelmobiliteit Hogekwartier

12-02-2020

Gisteren, dinsdag 11 februari 2020, gaven wethouders Menno Tigelaar (wonen) en Hans Buijtelaar (mobiliteit), directeur van de Alliantie Amersfoort Joan van der Burgt en toekomstig bewoner Han van Es, samen het startsein voor het gebruik van de eerste deelauto’s in Hogekwartier.
Lees meer

Start deelmobiliteit Hogekwartier

05-02-2020

Op 11 februari om 15.00 uur is het zover. Dan start officieel de deelmobiliteit van Axxel in Hogekwartier. Hierbij nodigen we u van harte uit op Steenuil 15 om deze opening bij te wonen met een hapje en een drankje.
Lees meer