Binnenkort in verhuur!

Geplaatst op 09-11-2020 om 00:00

Castalia

Castalia 57 huurappartementen

In het Hogekwartier wordt volop gebouwd aan woontoren Castalia. Met maar liefst 20 woonlagen wordt dit een markant gebouw met prachtig uitzicht over het Valleikanaal, het stadscentrum of richting het buitengebied.

Onder de woontoren is een parkeergarage gerealiseerd waarin alle huurappartementen een eigen parkeerplaats hebben.

Op de begane grond kom je binnen in de royale centrale entreehal van maar liefst twee woonlagen hoog. Het appartementencomplex beschikt over 2 liften. De huurappartementen zijn gelegen op de begane grond tot en met de 9e verdieping. Vanaf de 10e verdieping zijn de appartementen verkocht.

Door de grote diversiteit aan woningtypes is er in Castalia voor ieder huishouden wel een geschikt appartement te vinden.

Er zijn eenkamer-, tweekamer- en driekamer appartementen variërend in woonoppervlak van ca. 50 m² tot ca. 112 m². Alle appartementen hebben een balkon of terras.

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Zo is de keuken compleet afgewerkt inclusief apparatuur en de badkamer en het toilet zijn voorzien van luxe sanitair. Het gehele appartement is daarnaast voorzien van vloerverwarming (en -koeling) en is gasloos.


Huurprijs vanaf € 750,- per maand exclusief servicekosten en inclusief parkeerplaats in de garage.

Verwachte opleveringsdatum 2e kwartaal 2021.

Op deze pagina vindt u alle informatie over Castalia.