Mobiliteit

De wijk van de toekomst vraagt om mobiliteit van de toekomst. Want de ideale ligging van Hogekwartier; vlakbij het gezellige stadscentrum en diverse groenvoorzieningen, niet ver van de A28 maar ook niet ver van het station maakt dat juist een mobiliteitsmix ideaal is voor bewoners van Hogekwartier.

Want een eigen auto is makkelijk, maar heb je ook al eens nagedacht over alternatieven? Het is vaak mogelijk om met de fiets, e-bike, openbaar vervoer, OV-fiets, taxi of zelfs lopend je bestemming te bereiken. En voor de momenten dat je toch ├ęcht een auto nodig hebt, kun je gebruik maken van een deelauto. Niet alleen goedkoper, maar ook duurzaam!

Ben jij bewoner van Hogekwartier, dan is het mogelijk om gebruik te maken van deze nieuwe vorm van mobiliteit. Door middel van een mobiliteitspas en app kun je namelijk gebruik maken van vele vormen van vervoer. Afhankelijk van je bestemming, het weer, tijdstip van reizen, budget of gewoon waar je zin in hebt, kies je de mobiliteitsvorm die op dat moment het best past. Optimale flexibiliteit dus, want jij bepaalt!  

Een auto delen met medebewoners
Je woont samen in de wijk, dus dan is ook samen een auto delen een logische stap. Dat is dus ook mogelijk. In je nieuwe wijk staat straks namelijk een elektrische deelauto voor je klaar. De auto is gemakkelijk te reserveren via een app, voor onderhoud en schoonmaak wordt gezorgd. Reserveer je 24 uur van tevoren? Dan wordt beschikbaarheid gegarandeerd.   

Deelmobiliteit

Blijf op de hoogte en denk mee
Wil je meer informatie, meedenken en/of op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan via deze link aan.

Meer informatie is ook te vinden op https://www.axxel.nl/.